Interieurs voor kampeerauto's

 

 

Fiat Ducato/Peugeot Boxer/Citroen Jumper

Voor deze auto's hebben wij een uitgekiend interieur, echter, ook kunt u uw auto in laten bouwen naar uw eigen ideeën of ontwerp. Bijgaande foto's geven u een impressie van de mogelijkheden.

Wilt u informatie over deze auto, dan kunt u ons E-mailen, schrijven of bellen.

 

Renault Trafic met normale of verlengde wielbasis

Voor de Renault hebben wij meerdere modellen, waarvan op bijgaande foto's er éen te zien is in de normale wielbasis. Wilt u informatie over de verschillende interieurs, e-mail ons, bel of schrijf.

 

Volkswagen T4 met normale en verlengde wielbasis

Op de foto's is een interieur te zien voor de normale wielbasis. Dit is het meest geschikte interieur voor de Volkswagen, met de meeste ruimte en de meeste bergruimte. Achterin, als onderdeel van de slaapplaats is een grote bergruimte waarin ruim campingstoeltjes, een tafeltje etc. plaats vinden. 

 

Mercedes Sprinter, Volkswagen LT nieuw, verlengde wielbasis.

Ook voor de Mercedes hebben wij interieurs, zowel voor de oudere Mercedes 207/308 alsook voor de nieuwe Mercedes. Op bijgaande foto is een interieur te zien dat gebouwd is naar wens van de klant.

Dit is een kleine greep uit ons assortiment, daar wij voor iedere, op de Nederlandse markt zijnde, bestelauto wel een interieur kunnen maken. Wíj kunnen úw droom realiseren !!